tisdag 3 april 2007

Discobyxchocken


"Niall Quinn's disco pants are the best.

They go up from his arse to his chest.

They're better than Adam and the Ants.

Niall Quinn's disco pants."


Ett hundratal Sunderland-fans lär ha blivit utkastade från planet hem (innan det lyfte) efter bortasegern (1-0) mot Cardiff i lördags, för att de sjöng ovanstående melodi om tidigare centertanken Niall Quinn, numera klubbdirektör. Quinn pröjsade då taxi hem från Cardiff för fansen. Det är är betydligt roligare att läsa om, än sånt här mög.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

Hossein Nayebagha sa...

Inte lika grymt som efter Lazio-Livorno i Serie A, våren 2005. I princip alla ur Livornos bortafölje arresterades och fick sitta inne i ett halvt dygn, och utstå både fysiska och mentala trakasserier från fascistiska poliser.

När de väl kom ut fixade Livornos legendariske kapten Lucarelli att alla fick åka hem med buss, och betalade ur egen ficka. Quinn har ju låtit klubben Sunderland betala.

glenn sa...

jo, jag läste om den där historien i offside. har för mig att de lagt ut de på sin hemsida också. "en ultra på planen", tror jag den hette. ett mycket bra och fascinerande reportage.

det jag gillar med sunderland-historien är att det är mer slapstick. inga politiska undertoner. det är oskyldigt. det är kul, humor och det är glädje associerat till spelet fotboll. det är inga maskerade fans, politiska slagord, misshandlar etc...

Anonym sa...

Lät han klubben betala? Då var det riktiga discobrallor han hade på sig: för tajta för att rymma plånbok eller ens ett kontokort!

glenn sa...

:-) du har nog rätt om brallornas och mannens tajthet. men å andra sidan är det inte alltid klubbarna ger nåt tillbaka till fansen, särskilt inte ekonomiskt. så jag tycker ändå det är ganska juste.