tisdag 17 juli 2007

Båstad: -You're simply the best, bestest than all the rest!


Så sa en potentat med mikrofon under prissutdelningen för Swedish open i tennis i Båstad. Resten av talet var på svenska har jag för mig.

Inte nog med det, han klämde dessutom in:

-We are family!

Möjligen ligger ett tungt karaoke-missbruk bakom detta märkliga tal.

Men där fanns även en äldre herre i dubbelknäppt skepparkavaj som sluddrade fram något om att:
-Ni är världens mest taxerade publik, har man sagt mig.

Almedalsveckan, släng er i väggen! Stor underhållning hela vägen. Och solen sken. Frågan är dock om inte potentaternas tacktal var "bester than all the rest"?

Kändisspotting (i fallande skala): Björn Borg, Peter Forsberg, Patrick Ekwall (tyvärr inte på beach-volleyn), Ulrik eller Jesper Jansson (f d Helsingborg) och Staffan Linderborg. Och vi pratade med en tjej som sa att hon skulle på Ulf Ekbergs fest. Wow. Undra om Axl Rose och Val Kilmer var där?


Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

Backstrom sa...

Underbart att celebrera och föreviga denne magiskt självgode talare slash VD-pamp som behärskar engelska likt en pundande högstadiefjunis från Skövde. Också ett sant nöje att läsa att "Sprätt" finns med som sökord! HAHAHAAA!

glenn sa...

ja, synd att man inte spelade in. jag tror man måste ha varit där för att till fullo uppskatta denne karismatiske ordkonstnär. mycket passande att du använder ordet 'celebrera' i det här sammanhanget.