måndag 9 juli 2007

Federley - Transformer


Ali Esbati uppmärksammar att Centerpartiets egen gåva (som fortsätter att ge och ge) till oppositionspartierna, Fredrick Federley, är en transformer. Han tillhör givetvis inte de goda autobots, utan de onda decepticons. Federlines totala svängning i synen på svensk flyktingpolitik är helt fantastisk och måste vara ett led i marknadsföringen av den nya blockbustern Transformers. Nån som har förmågan att byta skepnad och kallar situationen i Irak för "lite rörig" kan inte vara mänsklig, alltså troligare:

A Transformer is a robot that is able to "transform," or reconstruct itself, into a common and innocuous form, such as a car, an aircraft, a device, or an animal.

Almedalsbloggen följer upp och skriver idag ett superironiskt inlägg (kan inte tolkas på nåt annat sätt):

"Riksdagsmannen och centerprofilen Fredrick Federley har i almedalens mingelvillervalla förlorat sin dator och datorväska. När Almedalsbloggen möter Federley på kvällen är han mycket orolig, inte främst för datorn, utan för de viktiga kontaktuppgifter han hade i datorväskan till afghanistanska politiker."

Hur ska det nu gå i Afghanistan? Blir det "rörigare" nu? Har Centerpartiet ett systerparti i Afghanistan? Vad odlar bönderna där? Har det nåt samband med vad Federley snortade?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Inga kommentarer: