måndag 19 februari 2007

Liverpool FC:s hemsida rapporterar från Algarve

Liverpool hade spel-ledigt i helgen och åkte på tränings-läger i Algarve, Portugal. På fredags-kvällen fick man ledigt och laget roade sig bl. a. med karaoketävling. John Arne Riise (i mitten på bild ovan) ska ha vägrat framföra Robbie Williams slagdänga Angels. Många var säkert väldigt tacksamma för att slippa höra norrmannens tolkning av låten men inte Craig Bellamy (t. höger på bilden), som måste haft höga tankar om Riises showmanship med tanke på hur han reagerade. Bellamy valde att uttrycka sin besvikelse över att inte höra hiten framföras med lätt norsk brytning genom att sparka in Riises hotelldörr och slå på honom med en golfklubba. Det här har rapporterats utförligt i pressen. Men det här är ju ingen bild man vill förmedla till sponsorer och fans eller de nya amerikanska ägarna. Istället har Liverpool en pressansvarig som verkar ha Leni Riefenstahl som förebild. Träningslägret i Algarve förmedlas med följande bildspecial på Liverpools hemsida. Spelarna förhåller sig tydligen till varandra på ett sätt som får Di Leva och Ernst Kirchsteiger att framstå som två testosteronstinna babianhannar.


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Hossein Nayebagha sa...

Det är så jävla larvigt sånt här. Vem fan bryr sig om att det har blivit bråk under veckan liksom? Kolla på tyska landslaget och Bayern München.. Bråk hela tiden, och inte fan blir de sämre för det på plan. "Det är oroligt i Liverpool" heter det nu efter skiten som hände. Precis som om spelarna och fansen är barn.

Vid närmare eftertanke är det mer allvarigt om det har handlat om fysiskt bråk, men ändå, inget som motiverar gullepluttnuttbilderna här.

glenn sa...

Nej, håller med om att det kanske inte behöver betyda något fotbollsmässigt. Ger man engelska fotbollsspelare en ledig kväll tillsammans så kommer något att hända verkar det som. Jag är ändå imponerad över märklighetsgraden i den här incidenten. Fowler, Pennant och Dudek lär ju ha varit duktigt på örat och börjat göra åverkan på bilar, men när man har Craig Bellamy i laget så blir sånt bara en liten notis i sammanhanget. Sen av fotona att döma så är kramigheten i truppen så hög att det bara är en tidsfråga innan Liverpool lirar i velourställ.

Anonym sa...

Britter tycks vara Dr.Jekyll-Mr.Hyde-typer. Men gruppkramarna var riktigt gulliga. Rykten säger att min Manchester United-favorit Cristiano(utan h,ska det vara)Ronaldo vill byta lag, nu när han botats från dykarsjukan. Kanske pool-pojkarna skaffar trevliga rosa gay-tröjor oxå. Det hoppas i alla fall Ronaldinha
http://fotbollsnordar.bloggtopp.com/2007/02/18/guld-rosa-och-flator/

glenn sa...

tycker nog att bellamy bara är mr hyde i o f s. det är nog inte så många som inte tycker att han är ett svin mest hela tiden. kolla vg-länken ovan (klicka på "utförligt i pressen" ovan). artikeln har en liten lista på goa grejer han har hittat på hittills under karriären. man snackar om att svenska spelare är dåliga föredömen ibland. de har inget på bellamy. c(h)ristiano ronaldo är duktig men han har väldiga problem med gravitationen då och då. kommer aldrig att respektera honom fullständigt därför. tacka vet jag johnny bråttom: filmade en gång i italien, blev varnad.

Anonym sa...

Haha, klockren parallell till Leni Riefenstahl!!! Såg du Bellamys målgest senast till den engelska pressen? Han är, likt bröderna Neville trots att den ena numera är Toffee, för glapp i käften såväl utanför som på plan. Han kommer dock från ett trevligt land, Wales.

glenn sa...

Jo, jag såg Bellamys målgest. Det var nästan Fowler-sniff-klass på den. Nej, jag tycker inte att Neville-bröderna är lika förhatliga som Bellamy. De är, till skillnade från Bellamy, bara äckliga PÅ planen. Jaså Wales är trevligt? Robbie Savage, Bellamy och Giggs till trots? Har kompisar som bott en termin i Wales och de var väl inte så imponerade direkt. Tjejerna såg tydligen verkligen ut som de var döttrar till kolgruvearbetare. Däremot minns jag en kväll i Magaluf på 90-talet med en hel drös vad vi då tyckte var undersköna Walesiskor. Men pop-ikonen Bosson (då Bryan Adams-imitatör) gick segrande ur den striden. Klass rakt igenom på den historien inser jag nu, hahhaha!

Anonym sa...

Glenn: Gröna kullar, Millennium Stadium, ohyggligt billig lager, fish n chips, en rakt igenom hyvens accent, CARDIFF, ortsnamn av typen Llanelli gör Wales till Britains finaste hak. Kan däremot hålla med om att birdsen brister utseendemässigt och att det i övrigt är mkt SCHWAMMEL i landet.

Kom ihåg att Michael Owen med anledning av sina rötter egentligen borde spela i walesiskt landslagstyg...

glenn sa...

Låter ju inte så illa (förutom the coal miner daughters då) Min erfarenhet av den delen av världen sträcker sig till London och Dublin. Och Dublin var najs. Det gick en teaterföreställning som hette "I Keano", när jag var där. Bara en sån sak. Och den irländska engelskan är välgit charmig. Guiness, Kilkenny och Jameson upp över öronen.

Ja, då hade vi aldrig fått sett Owens mål mot Argentina i -98. För Wales har ju inte för vana att kvalificera sig till mästerskap.